martes, 1 de septiembre de 2009

Camp de kereguilles, i aixo que maduro no jugava

Després de una espectaCULar pre-temporada, (remarquem lo de cul perque es per ahi on se la podrien ficar) el Valencia va pasar comodament de ronda en la nova UEFA (aiso de Europa league es una milonga) davant el Stabaek pegan chorreo tan allá com asi (0-3 i 4-1 respectivament), va comensar lo que conta, LA LLIGA.
Mestalla sembrava, ay, perdo!, semblava un camp de kereguilles, on mes du q no tenia ort va solicitar plantar alguna llavor be siga de kereguilles o xufes (mes tipic en la nostra terra)
En esta ocasió vam acodir fidels a la cita amb el nostre equip com no, al bar Madrid i sapuntaren Bruno, Maria (encara q sen va anar al descans), Joan, Esteve, Pineño (no va dur el caliqueño), Wito ( aguerem pogut fikali 8 o 9 si aguerem vollgut) i Romero el puto amo q va vindre quan li va pasar pels ous. Ximo vigilaba la zona per tal que no entraren catalufos ni merengues ( YO MAS) i un comentari del puto poble del costat casi provoca el "ISOS XIKETS ESTAN IMBECILS 2" ( la 1a etapa la vam viure en el mateix escenari la temporada pasá), apart de este fenomeno i de mosatros estaven per ahi tame el forofo, com no en la novia, paco 5, un colega de ximo bayo i 4 atrapats com mosatros mes, era el retrobament en lliga amb el nostre equip contra un gran equip i que damunt no podiem vore en obert, per tant allo estava petat.
Nerviosos mos vam ficar quan no vam vore al nostre idol Maduro en la llista de convocats, el partit va comensar molt trabat, pareixia que anaen els 2 a pel 0-0 pero si algu dels 2 pareixia que volia anar a per la victoria, ise era el Valencia. La clau del partit arriba casi al final del descans quan Kanoute, ara rebatetjat com la moreneta ( verge de Monserrat de Barcelona) disá la calva de Bruno roja i la cama de Marchena morá, lo qual li va conduir a la expulsio que segons el seu tecnic Manolo Jimenez no mereixia, clar els Sants mai pequen, (es de tindre la caradura), damunt donava com a escusa el patatal de Mestalla, quan el maxim perjudicat ( com va dir Emegui) era el Valencia ja que te jugadors pa jugar en un camps de cesped i no de kereguilles, no com els del Sevilla que son tot negres i estan farts de jugar en camps de boñigos. La segon part va comensar amb un gol de Mata que li va robar practicament el baló a Banega i va ficar el 1-0 al marcador y ya casi al final del partit un altra conduccio de Banega que va ficar un pase amb lexterior per a pablo i este afavorit per un bot del patatal li va pegar en la espinilla a centrar i el balo curiosament va acabar dins de la porteria convertinse en el 2-0 definitiu, Paco va repetir el NO! del gol de Silva al Chelsea. I aixina acaba el primer partit de lliga de la temporada 09/10 amb 3 punts a la saca contra un rival directe que mos creiem que mos ficaria en mes problemes, pero afortunadament no va ser aixina.
Quan se va acabar el partit i per a celebrar la victoria, Miguel va agarrar unes quantes kereguilles del camp de Mestalla i se va fotre un resopar, ya que els jugadors ya avien sopat tots spagueti dins del propi vestuari. Com no, no podia faltar la birra del portugues o a saber que se deguere fer mes

No hay comentarios:

Publicar un comentario