viernes, 1 de enero de 2010

Feliç any nou, me xuples un ou

El 2009 pasará a la historia del valencianisme com un any molt puñetero en temes institucionals pero que ni fu ni fa en lo esportiu, si acás mes roin que bo ya que no s´ha aconseguit l´objectiu de jugar la champions ( i van 2 anys seguits).
Jaleos de tot tipo com jugadors sense cobrar, paralització de les obres del nou camp, ampliació de capital, Soriano-Dalport.... i es que em segut els payasos del circ del futbol mundial, mentre la aficio valencianista ( un atre dia escriure sobre les aficions) veiem com el nostre club nomes fea que eixir en els telediaris de les emisores nacionals per a riures de mosatros, una pena el periodisme de este pais al que diuen España, que ningunetja a una de les aficions mes fidels i nombroses d´Europa a no ser que el club dels seus amors pase per moments dificils, ahi si que parlen per a aconseguir audiencia. Lo dit, una autentica pena.
Pero de la ma de Llorente tot pareix que torne a anar com toca, en estiu s´aconseguí una ampliació de capital que suposà la poca presencia accionarial de Soler, Soriano, Dalport i tot ise ganao de impresentables que al igual que la prensa nacional han intentat llevarmos el sentiment que tenim pel nostre club, pero no eu conseguiran!!!!!!! I també tot indica que cap al Febrer es rependrán les obres del nou estadi pa no parar ya hasta que estiga fet.
En temes esportius l´equip a acabat l´any com toca, quarts en lliga i viu en la copa i en la eurolliga, encara que en esta ultima patint hasta el ultim segon en un grup que tindriem que haber estat clasificats prou antes.
El que continua a la seua es el nostre amic Miguel ya que el dia de Nadal la liava en Lisboa ( mal pet deguere pillar), pero el club ha decidit finalment mantindrelo en la plantilla perque la associació de pubs i discoteques de Valencia han demanat per favor que no el tire ya que estem en crisis i heu notarien molt.
I finalment el Valencia ha fichat a un choris, pero no es d´Atzaneta, es d´Argentina pero ha estat una anys en russia, aixina que no se yo com mos sentará....
Bé, escric el primer article del 2010 esperant que l´equip escomense be contra l´Espanyol disabte 2 de Gener a les 6 de la vespra en Mestalla, jo estaré al bar Madrid de Burriana com sempre, qui vuiga vindre ja ho sap.

No hay comentarios:

Publicar un comentario