viernes, 22 de enero de 2010

Ya era hora!!!!!!

Despres de comensar l´any amb un gol de Zigic al ultim minut contra l´espanyol (lo qual va comportar unes quantes birres en la cantina pa celebraro mentre mos estaen esperant pa sopar) va arribar la decepció de quedar eliminats de la copa del rey.
Dona molta rabia despues de vore com l´equip va aconseguir remontar el 1- 2 de la anada en Mestalla contra el Depor per a ficarse 0-2 en Riazor abans del descans. Tot pareixia clar i sobre rodes, l´equip conseguia remontar amb 2 gols de Zigic a centres de Miguel i damunt jugant amb bona part dels suplents ( 6 o 7). Pero el nivells de la segona va baixar molt respecte a la primera i jugadors com el nostre idol Miguel se van lluir davant de Filipe Luis, aixo incluit a que altres com Vicente, Chori o Fernandes jugaven el primer partit de la temporada com a titulars i en la segon part eu van acusar molt. En definitiva empat a 2 i eliminació justa mirant els 2 partits, aiso si , si el Emegui haguera tret l´equip titular en els 2 partits o inclus en 1 nomes, altre gall aguera cantat ( i Ramoncin l´aguera denunciat), puta SGAE, tota la culpa Zapatero.
Pero la part positiva de tot aço es que l´equip estara mes descansat per a jugar la lliga, competició mare segons Emegui, aiso vol dir que la copa la tenia com a la tipica tia que te diuen que tens pero que tu mai las vista o si las vista no tens ni idea de que es tia teua.
I es en esta competició, la lliga, on podem estar contens i es que per fi li em guanyat al Villarreal te un pardal subnormal en el corral, despres de 3 anys quan els vam guanyar al Madrigal 0-1 amb gol d´Angulo i en Mestalla fea ni mes ni menys q 5 anys que no els guanyavem!!! Una autentica locura i vergonya, aiso si els vam pegar un bon repàs endosan-los el resultat mes abultat que se recorda en duels d´estos 2 equips, i hagueren pogut ser mes, al final 4-1. Per cert, ¿seguiran dient Javi Mata i compañia que son el millor equip de la comunitat??? jajaja, no me feu riure