sábado, 22 de mayo de 2010

Resum de la temporá





Finalment l´equip ha aconseguit tornar on te que estar, en la Champions League despres de 2 temporades d´absència.

I la cosa va de tercers, perque a part de que el Valencia enguany ha segut tercer amb 71 punts, també ha segut el tercer any que el Valencia ha tret més punts en lliga desde que la victoria es conta per 3, els altres 2 foren les 2 últimes lligues, de 2002 i 2004 amb 75 i 77 punts respectivament.

També es tercer en la clasificació històrica de la lliga superant al atlhètic de Bilbao, a pesar de que aquest ultim ha estat 4 temporades mes que el València en la màxima categoria, les 3 primeres i la 86-87 que son precisament les uniques que el València ha faltat.

Amb tot açó, en Uefa vam quedar fora per culpa d´un clar penal no senyalat a Zigic al final del partit, ya que mai en la història recorde que a un jugador li trenquen la samarreta dins l´àrea i no assenyalen penal, també es te que dir que el València acudia amb moltes baixes en defensa, lo cual va suposar un desgast de la linea atacant per ajudar darrere (rallaes meues).

I, com cada final de temporá arriben les despedides, enguany son 2 molt especials, estem parlant de el millor mitj centre que he vist en el València i motor del millor València de la història Ruben "el Pipo Baraja" i el millor davanter espanyol que he vist a punt de superar a Raul en gols en la selecció, 5é maxim goletjador en la història del València i pichichi de la eurocopa que va guanyar Espanya en 2008. Villa es molt bo, pero yo me quede en Baraja, perque ha coincidit en una gran época del València, ya que els gols de Villa en el València nomes han servit per a guanyar 1 copa del rey, que no es poc si heu comparem en els 19 anys de sequia del 80 al 99

Com podeu comprobar li senta fatal esta camiseta, pareix que siga un bacala chungo, en fi, que tingues sort hasta cert punt. ARA PODRÁS GUANYAR MES TITOLS I DINERS PERO TE ASEGURE QUE ALLI SERÁS UNO MES EN QUANT AL CARIÑO DE LA GENT



2 comentarios:

  1. Villa caurà en picat, t'ho dic jo... tots els que es fan grans a Mestalla, als altres clubs no peguen ni xapa, i als pocs anys, ningú s'enrecorda d'ells. (Ayala, Aimar, Piojo, Mendijeta, Juanfran, Gerard... seguisc?)

    ResponderEliminar
  2. Javi, figura, possat un poquet les piles en ortografía!!

    ResponderEliminar